Mediability er en skandinavisk leverandør af produkter, løsninger og support til broadcast- og mediebranchen. Vi tilbyder den seneste teknologi og de nyeste produkter og løsninger til vores kunder og vi kan tilpasse løsninger efter den enkelte kundes behov.

Mediability blev grundlagt i sommeren 2016, da 3 af Skandinaviens førende udbydere af løsninger til produktion af indhold til broadcast- og mediebranchen blev fusioneret. Vi er i dag repræsenteret med selskaber i alle 3 skandinaviske lande; Mediability Denmark, Mediability Norway og Mediability Sweden. Selskaberne er skabt gennem sammenlægningen af AVIT Systems, Video 4 og den del af norske Mediateket, som udbød produkter og systemer.

Vores support- og integrationsafdelinger besidder stor kompetence og viden omkring de nyeste systemer og løsninger for indholdsproduktion. Udover produkter og systemer tilbyder vi tjenester som systemdesign, installation, system integration og support.

Konkret tilbyder Mediability løsninger for produktion i studiemiljø og on location, post production, storage & archiving, media asset management, playout og streaming. Vi kan også rådgive omkring design og tilpasning af work flows for produktion baseret på nye løsninger og ny teknologi.

Vi har en bred tilstedeværelse i Skandinavien med medarbejdere på lokationer i Aalborg, København, Bergen, Oslo, Stavanger, Trondheim og Stockholm.

Produkter

Mediability repræsenterer og leverer løsninger fra et bredt felt af førende leverandører i industrien. Vi tilbyder løsninger til produktion i studie og on location, post production, playout og distribution.

LÆS MERE

Systemsalg

Mediability har stor erfaring med leverancer af samlede løsninger til produktion, post production, playout og streaming. Vi stiller vores kompetencer og erfaring til rådighed som teknologi partner for vores kunder.

LÆS MERE

Support

I kraft af vores mere end 60 medarbejdere råder vi over en bred vifte af kompetencer og viden, som giver os mulighed for at udbyde service og support ydelser herunder supportaftaler.

LÆS MERE

Udover de nationale Mediability selskaber består gruppen også af selskaberne Mediability Services og Mediateket Consulting. Disse selskaber udbyder henholdsvis driftstjenester og konsulentydelser til broadcast- og mediebranchen.